Na setloppet 2018 banner ny

Sponsorer

Näsetloppets sponsorer

Näsetloppet är mycket tacksamma och stolta för samarbetet med våra sponsorer.
Vi rekomenderar alla att anlita dessa välrenomerade företag.

Klicka på respektive företag för att komma till deras hemsida.HUVUDSPONSORERMd ad bilva rd nya logo
AD BILVÅRD AB Vi är speciallister kring lokalvård och lackskydd. AD Bilvård utför all typ av rekonditionering för bilar, båtar, husvagnar och framför allt utför lackskyddsbehandlingar. Att tänka på miljön är en självklarhet för AD Bilvård AB varför vi alltid strävar efter att hitta nya produkter som är skonsamma för miljön, samtidigt som de ska motsvara de höga krav vi ställer på kvalitet. Därför använder och säljer vi Sonax som blivit vald till Europas bästa bilvårdsmärke i 6 år. www.sonax.se Våra kunder består av både privatpersoner och företag. Vårt främsta mål är att kunden blir nöjd till 100%! I Hildedal samt Aröd finns vi inne på Peugeot, vi befinner oss under samma tak med gott samarbete. Kontakta oss gärna för mer information! Vi förenklar din bilvardag!
Md lundinlogga nasetloppet
Bästa exponering & personligt engagemang. Ring 031-172260 så hjälper vi dig med dina bostadsaffärer
Md team sportia
Team Sportia Frölunda Torg. Sveriges största Team Sportiabutik med sportartiklar till alla i familjen.
Md nordic wellness
Nordic Wellness är idag Västsveriges i särklass största friskvårdskedja. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra anläggningar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder generösa lokaler med fräsch inredning, där du kan träna i en trivsam miljö.
Md ica stormarknad h gsbo
ICA MAXI 421 (Högsbo): I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss. Därför är det viktigt för oss att du får bra service, fräscha färskvaror och ett brett och djupt sortiment till låga priser.
Md stena bulk logo.svg
Md direktpress g teborg
DirektPress Göteborg ger ut sex stadsdelslokala tidningar i Göteborg. Vi finns i Centrum, i Nordost, på Hisingen, i Öster, i Väster och i Sydväst. Totalt har vi 190 000 i upplaga, varav 23 000 distribueras i våra 120 tidningsställ. Vi når också drygt 20 000 unika besökare varje månad på www.direktpressgoteborg.se


PARTNERSMd grafisk support
Trycksaker, grafisk desing, tidningsproduktion och digitalt material. Vi trycker allt broschyrmaterial till Näsetloppet.
Md jade
För att minska sjukfrånvaro och/eller påskynda pågående rehabilitering av anställda kan akupunktur vara till hjälp både för företaget och den anställde. Traditionell kinesisk medicin har till syfte att hålla en person frisk. Begreppet friskvård har alltid funnits inom akupunktur, långt innan begreppet myntades i väst. Om sjukdom uppkommer tyder det på att balansen i kroppen är rubbad. En behandling syftar till att återställa balansen och därefter göra det möjligt för kroppen att självläka.
Md raceone icon text
Dela ditt Näsetloppet LIVE Låt familj och vänner följa och stötta dig under hela ditt Näsetloppet. I år kan alla deltagare använda RaceONE, appen som ger dig möjlighet till LIVE-tracking, LIVE-video och officiella resultat under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa dig under hela loppet.
Md rclogo english
Running Coach hjälper dig att bli en bättre löpare genom ett individuellt anpassat onlinebaserat träningsschema.
Md svensakkyrkan logo
Varje vecka träffas barn och äldre, unga och vuxna, i Näsets församling Svenska kyrkan. Vi har körer för alla åldrar och firar gudstjänst varje söndag. Vi har många konfirmander och onsdagscafé för daglediga. Vi har egen förskola och vi bjuder in till bibelsamtal och kvällsmässa. Vi möts kring ledorden möte, medmänsklighet och delaktighet och det kristna budskapet. På www.svenskakyrkan.se/naset kan du läsa mer och hitta en mötesplats som passar dig! Du är varmt välkommen att besöka oss!
Md hellproduktion logo
HELL Produktion säljer och hyr ut ljud, ljus och scenutrustning. Vi har allt ifrån den lilla trådlösa mikrofonen till ljudanläggningen för tusentals personer. Vi projektleder, erbjuder erfarna tekniker samt konsultation för stora som små event. Vi har lösningar för allt från morgonmöten för en mindre skara, till fullstora arenaevent och konserter. Vi arbetar enbart med välkända tillverkare, väljer med omsorg ut och förnyar ständigt vår teknikpark. Med moderna digitala mixerbord från tillverkare som Midas och Yamaha, 3-chip DLP projektorer från Barco samt moving-head lampor ifrån bla Martin har vi vad som krävs för att möta dagens höga krav. Vi kan erbjuda unika projektionslösningar med skärmar upp till 22 x 6 meter och LED-väggar som mäter upp till 70 kvadratmeter. Vi erbjuder även backline och diverse scenlösningar, allt efter kundens önskemål.
Md lundinlogga nasetloppet
Md team sportia
Md ad bilva rd nya logo
Md nordic wellness
Md direktpress g teborg
Md ica stormarknad h gsbo
Md modica klassiker logo cmyk bakgrund
Jade
Jadepoint
Md stena bulk logo.svg
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub