Nasetloppet 2018 banner

Sponsorer

Näsetloppets sponsorer

Näsetloppet är mycket tacksamma och stolta för samarbetet med våra sponsorer.
Vi rekomenderar alla att anlita dessa välrenomerade företag.

Klicka på respektive företag för att komma till deras hemsida.HUVUDSPONSORERMd sportlogga fr lunda
McDonalds Frölunda
Md stena line
Stena Line, ett av världens ledande färjeföretag, erbjuder låga priser och service ombord båtarna mellan Göteborg-Frederikshavn, Varberg-Grenå, Göteborg-Kiel och Karlskrona-Gdynia. Punktlighet, kvalitet och moderna färjor är några av våra ledord.
Md ad bilva rd nya logo
AD BILVÅRD AB Vi är speciallister kring lokalvård och lackskydd. AD Bilvård utför all typ av rekonditionering för bilar, båtar, husvagnar och framför allt utför lackskyddsbehandlingar. Att tänka på miljön är en självklarhet för AD Bilvård AB varför vi alltid strävar efter att hitta nya produkter som är skonsamma för miljön, samtidigt som de ska motsvara de höga krav vi ställer på kvalitet. Därför använder och säljer vi Sonax som blivit vald till Europas bästa bilvårdsmärke i 6 år. www.sonax.se Våra kunder består av både privatpersoner och företag. Vårt främsta mål är att kunden blir nöjd till 100%! I Hildedal samt Aröd finns vi inne på Peugeot, vi befinner oss under samma tak med gott samarbete. Kontakta oss gärna för mer information! Vi förenklar din bilvardag!
Md lundinlogga nasetloppet
Bästa exponering & personligt engagemang. Ring 031-172260 så hjälper vi dig med dina bostadsaffärer
Md team sportia
Team Sportia Frölunda Torg. Sveriges största Team Sportiabutik med sportartiklar till alla i familjen.
Md nordic wellness
Nordic Wellness är idag Västsveriges i särklass största friskvårdskedja. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra anläggningar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder generösa lokaler med fräsch inredning, där du kan träna i en trivsam miljö.
Md ica stormarknad h gsbo
ICA MAXI 421 (Högsbo): I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss. Därför är det viktigt för oss att du får bra service, fräscha färskvaror och ett brett och djupt sortiment till låga priser.
Md direktpress g teborg
DirektPress Göteborg ger ut sex stadsdelslokala tidningar i Göteborg. Vi finns i Centrum, i Nordost, på Hisingen, i Öster, i Väster och i Sydväst. Totalt har vi 190 000 i upplaga, varav 23 000 distribueras i våra 120 tidningsställ. Vi når också drygt 20 000 unika besökare varje månad på www.direktpressgoteborg.se


PARTNERSMd grafisk support
Trycksaker, grafisk desing, tidningsproduktion och digitalt material. Vi trycker allt broschyrmaterial till Näsetloppet.
Md rclogo english
Running Coach hjälper dig att bli en bättre löpare genom ett individuellt anpassat onlinebaserat träningsschema.
Md svensakkyrkan logo
Varje vecka träffas barn och äldre, unga och vuxna, i Näsets församling Svenska kyrkan. Vi har körer för alla åldrar och firar gudstjänst varje söndag. Vi har många konfirmander och onsdagscafé för daglediga. Vi har egen förskola och vi bjuder in till bibelsamtal och kvällsmässa. Vi möts kring ledorden möte, medmänsklighet och delaktighet och det kristna budskapet. På www.svenskakyrkan.se/naset kan du läsa mer och hitta en mötesplats som passar dig! Du är varmt välkommen att besöka oss!
Md raceone icon text
Dela ditt Näsetloppet LIVE Låt familj och vänner följa och stötta dig under hela ditt Näsetloppet. I år kan alla deltagare använda RaceONE, appen som ger dig möjlighet till LIVE-tracking, LIVE-video och officiella resultat under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa dig under hela loppet.
Md lundinlogga nasetloppet
Md team sportia
Md sportlogga fr lunda
Md ad bilva rd nya logo
Md stena line
Md nordic wellness
Md direktpress g teborg
Md ica stormarknad h gsbo
Md modica klassiker logo cmyk bakgrund
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub